Ιωάννης Κασσιός

Ιωάννης Κασσιός

Γενικός Διευθυντής

Ο Ιωάννης ίδρυσε την Technografia μαζί με την Εύη Καραούλη το 2007. Τα καθήκοντά του ως Γενικού Διευθυντή περιλαμβάνουν κυρίως τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής της εταιρείας. Πριν ιδρύσει την Technografia, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως επαγγελματίας μεταφραστής και στον ηγετικό του ρόλο στην Technografia αξιοποιεί στο έπακρο την πλούσια εμπειρία του στον κλάδο.

Ο Ιωάννης έχει σπουδάσει στην Αθήνα και την Κολωνία και έχει πτυχίο Γερμανικών Σπουδών με ειδίκευση στη Μετάφραση. Μεταφράζει από τα γερμανικά και τα αγγλικά προς τα ελληνικά και οι κύριοι τομείς ειδίκευσής του είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η βαριά βιομηχανία, η μηχανολογία, η μηχανοηλεκτρονική και τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα.

Όταν δεν είναι απασχολημένος με τη διαχείριση και τη διεύθυνση της εταιρείας, ο Ιωάννης τρέχει σε μαραθώνιους και απολαμβάνει τον χρόνο με την οικογένειά του.

Κωδικό όνομα: Μεγάλο αφεντικό

Μυστική υπερδύναμη: Ο Ιωάννης έχει μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ και αυτό είναι κάτι που εκτιμά ιδιαίτερα το προσωπικό της εταιρείας.

Πίσω